Μεγαλώστε όμορφα!


Tί είναι αυτό που ζητάμε εμείς οι γυναίκες; Να μεγαλώνουμε όμορφα, να κάνουμε τον χρόνο φίλο μας, ώστε να μας φερθεί ευγενικά.

Ναι, θα μου πείτε, αλλά αυτό είναι και θέμα DNA... Ναι είναι, αλλά "συν Αθηνά και χείρα κίνει". Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε και εμείς κάποια πράγματα, να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο ζωής μας, για να μεγαλώσουμε όμορφα.

Άλλωστε είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους, που, όσο περνούν τα χρόνια, τόσο καλύτεροι δείχνουν, σαν να μην τους αγγίζει ο χρόνος...

  • Διώξτε το άγχος από τη ζωή σας! (ναι, ναι καλά....) Ο,τι και να κάνετε, η ζωή και η καθημερινότητα ειναι γεμάτη από καταστάσεις, που σας αγχώνουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε αυτές τις καταστάσεις που σας γεμίζουν στρες. Αυτό κάνουν και πιο επιτυχημένοι άνθρωποι
  • Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική, το τρέξιμο, το περπάτημα, το χορό ή ακόμα και το διαλογισμό. Πειραματιστείτε και δείτε τί σας ταιριάζει περισσότερο και τί σας χαλαρώνει πιο πολύ.
  • Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν με μια υγιή ζωή. Άρα περιορίστε όσο μπορείτε τα γλυκά, τα τηγανητά, το αλάτι και το junk food, όχι μόνο για να παραμείνετε αδύνατες και fit, αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Άλλωστε είμαστε ό,τι τρώμε. Και αν το προηγούμενο βράδυ καταναλώσατε ένα μεγάλο μπωλ με πατατάκια και διάφορα τέτοια, το επόμενο πρωί -πιστέψτε με- θα φανεί στο πρόσωπό σας και κάτω από τα μάτια σας.
  • Ωραία και sexy η μαυρισμένη επιδερμίδα, αλλά... η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, μόνο σημάδια θα σας αφήσει. Επενδύστε σε ένα καλό αντηλιακό, για να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων και τα σημάδια από τον ήλιο και βέβαια την χαλάρωση του δέρματος.
  • Αποφύγετε το βαρύ και έντονο μακιγιάζ. Ο σκοπός του μακιγιάζ είναι να αναδεικνύει τη φυσική μας ομορφιά και όχι να την μετατρέπει σε κάτι άλλο. Εν ολίγοις, τονίστε τα χαρακτηριστικά που θέλετε και αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Και βέβαια όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, τόσο λιγότερο έντονο μακιγιάζ θα πρέπει να κάνει.
  • Κρατήστε μακριά σας τους αρνητικούς και τους κακούς ανθρώπους. Οι άσχημες σκέψεις επιβαρύνουν την καρδιά μας. Προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά και να έχετε καλή διάθεση...και θα πετύχετε πολλά περισσότερα πράγματα στη ζωή σας.

Τα φιλιά μου και την αγάπη μου,

Μαρία Φραγκάκη

e-mail: maria.fragaki@mother.gr 
Twitter: @FragakiMaria

Like(!) τη σελίδα μας στο Facebook: mothergr
Ακολουθήστε μας στο twitter: @mothergr